A forgószél aura tisztítás 
egy tisztító, energia harmonizáló, gyógyító és egészség megörző
mentális technika.

A spirituális védelemről, egy előző írásomban olvashatsz általánosságban, valamint az Asztrálfűrész és OD köpeny oldalon is találhatsz kiváló védő, megelőző mentális technikát.

A forgószél módszer leginkább a már meglévő problémáktól való megszabadulásra, tisztításra és gyógyításra alkalmas. Olyasmi mint a fürdés vagy a fertőtlenítés. Alkalmazása után javasolt valamilyen spirituális védelem elkészítése, hogy az “egészséges” állapot tartós lehessen.

Sokat segíthet meglévő betegségből való gyógyulásban, sérülések regenerálódásában, testi és lelki feszültségek és problémák megszüntetésében. Legutóbb a Covid 19 által okozott betegségemből való gyógyulásom érdekében alkalmaztam nagy sikerrel. Mellette C és D vitamin pótlásról is gondoskodtam, aktív szelént szedtem, sok folyadékot fogyasztottam és sokat feküdtem, pihentem.

Fontos kiemelnem, hogy a forgószél mentális technika
semmilyen szükséges orvosi kezelést nem helyettesít, de megerösítheti annak a hatását,
segíthet a fertőzés vagy bármely más, nemkívánatos hatás megszüntetésében!

Forgószél aura tisztítás
 • Most egy forgószél nevű mentális tisztító technikával, megtisztítom a fizikai, az éter és az asztrál testemet, minden számomra szükségtelen és káros hatástól.
 • Elképzelek a fejem felett egy jobbra forgó energiatölcsért. Mint egy forgószél, sebesen forog. A jobbra forgás, felülről lefelé nézve jobb irányú, mint ahogyan az óramutató jár. Az örvénylés anyaga lehet sima légáramlás vagy fénysugarak forgása, lehetnek benne sziporkázó fényszikrák tetszés és intuició szerint. Az a legjobb ha látom, vizualizálom a forgószél örvénylést. Ha nem látom akkor kimondom hangosan: “Fejem felett egy jobbra forgó energiatölcsér forog, sebesen mint egy forgószél örvénylése.” Ezt a képet megtartom néhány másodpercig, amig határozottan nem érzem, látom, tudatosítom, hogy az örvénylés létrejött és ott van a koronacsakrám felett.
forgoszel 1
forgoszel 2
 • Ezután látom, hogy az energia örvénylés halad lefelé a gerincem mentén. Ahogy halad lefelé áthalad a csakraközpontjaimon, majd kibújik a gyökércsakrámon és halad tovább lefelé egészen addig, amig a hegye bele nem fúródik a földbe. A teteje még bőven a fejem felett, az alja a talpam alatt és forog tovább, sebesen. Ha nem látom akkor kimondom hangosan: “A forgó energiatölcsér végighalad a testemen, hegyével a földbe fúródik és egész testemet átjárja mint egy forgószél örvénylése.” Ezt a képet is megtartom néhány másodpercig, amig határozottan nem érzem, látom és tudatosítom, hogy az örvénylés kiterjedt a talpamtól a fejtetőmig és tovább.
 • Harmadik lépésben kiszélesítem a forgó energiatölcsért henger formájúra, akkorára amiben kényelmesen elférek. Látom, érzem és tudatosítom (ha nem látom kimondom), hogy egy forgó energiahengerré alakult áramlásban vagyok. (Hasonlatosan ahhoz a ruhához, ami egy forgótárcsás mosógépben van és átjárja a mosóvíz.) A forgó áramlást elképzelhetem levegő, fény vagy víz áramlásnak, de lehet akár bármilyen energiaáramlás, sziporkázhat, villoghat, lüktetjet tetszésem és intuicióm szerint. Ebben az állapotban minimum 2-5 percet vagyok. A forgószél áramlás átjárja a testemet és minden testrészemet, átjárja a szerveimet és minden sejtemet.
forgoszel 3
 • Látom, érzem és tudatosítom (ha nem látom kimondom), hogy az áramlás felold és kiold betegséget, fáradtságot, feszültséget és minden nemkívánatos összetevőt a testemben. A sejtjeimet mint homokszemeket, egyenként letisztítja. A forgó hatás révén mint egy centrifugában a vízcseppek, a nemkívánatos részek a henger szélére sodródnak, majd a hengeren kívül lehullanak a földre, ahol szürke, piszkos koszcsíkban lerakódnak és lassan a földbe süllyednek.

  Lehetséges, hogy sziporkázó fényszálakat is látok, amik ostorcsapás szerűen lengenek, hajladoznak és lendületükkel nagy erővel lesodorják, leverik és lesöprögetik a makacsabb lerakódásokat. Mindezt addig folytatom amig “tisztának” nem látom magamat a testrészeimet, szerveimet és sejtjeimet.

 • Végül, látom érzem és tudatosítom ahogyan a forgó energiaörvénylés egyre lejjebb ereszkedik belesüllyedve a földbe. Lefelé süllyedése gyorsul, míg egy hirtelen zuhanással eltűnik a földben ahhoz hasonlatosan ahogy a víz folyik le egy wc lefolyóban és magával rántja az össze kioldott betegséget, feszültséget és nemkívánatos részeket.
 • Ezt követően egy csettintéssel vagy egy tapssal befejezem a forgószél módszerévet végzett tisztítást önmagamon.
Gyakorlati tanácsok a forgószél módszerhez
 • Ha először alkalmazol spirituális vagy más néven, mentális tisztító módszert, amilyen a forgószél módszer is, lehetséges, hogy kissé gyakorlatlannak vagy ügyetlennek érezheted magad közben. Ez természetes dolog, de tudod, gyakorlat teszi a mestert! Ha alkalmazod a módszert légy türelmes, hagyj hogy érezd, tapasztald milyen érzés, majd néhány óra múlva ismételd meg újból. hamarosan gyorsabban, ügyesebben, rutinosabban fog menni. Kellő gyakorlás után, akár 1-8 másodperc is elegendő az elvégzéséhez, de az ilyen arányú sztereotipizálás már inkább csak a szakembereknek javasolt.
 • Minden spirituális módszernél, így a forgószél tisztító gyakorlatánál is nagyon fontos, hogy vizualizáld, képzeletben lásd azt amit csinálsz. Ha ez nem megy, vagyis nem látod, nem tudod elképzelni, akkor is működik, csak kisebb erővel és komlexitással.
 • Az asztrális struktúrákkal készített mentális módszereket, így a forgószél módszert is javasolt néhány naponta, többször is alkalmazni.
vonal