2023 – a Felsőbb Én spirituális éve!

2023 – a spirituális számmisztika alapján: 7
A Felsőbb Én, a Teremtett Emberszellem éve. Ebben az évben a spirituális energiák a Felsőbb Énünkkel való kapcsolattartást, a hozzá való felemelkedést, a Felsőbb Én érdekében végzett karmikus feladatteljesítéseket segítik elsősorban. Ezeken kerszetül az Üdvözülést és a Feltámadást, vagyis az Örök Életre való alkalmassá válást.

Ebben az évben felerősödnek azok az energiák és lehetőségek amelyek a spiritualitás iránt érdeklődőket segíthetik az útjukon. Kinyílnak az Égiekhez, azok között is elsőrban a saját Felsőbb Énünkhöz vezető spirituális és információs csatornák. Fokozotttan szerencsés alkalmunk lesz a meditatív vagy lelki utak kutatására, járására. Megerősödnek az Égi tevékenységek, amelyek segítő kezet nyújtanak az őket elfogadók számára.

Kiemelt év a 2023?

Csak annyira mint akármelyik másik év. Mindegyik évben valamely más spirituális hatás ereje érvényesül jobban. 2023-ban a Felsőbb Én spirituális hatása.

Egy példa, a könyebb érthetőség kedvéért:
Egy országban, minden évben kiemelnek valamilyen tevékenységet és arról elnevezik azt az évet. Az egyik év a futballisták éve, a másik év a természetjárók éve, a harmadik a szinházak éve, stb. A szinházak évében például, sokkal több a színházi előadás, minden belépőjegy árát csökkentik 30%-al, több, színházat reklámozó és megkedveltető reklámot és előadást tartanak. Azok akik szeretnek színházakba járni, a színházak évében sok segítséget és könnyítést kapnak és sokkal nagyobb az esélye, hogy azok is kedvet kapnak hozzá, akik eddig nem is foglalkoztak azzal, hogy színház létezik egyáltalán. Azoknak pedig akik a színházak évében sem érdeklődnek különösebben a színház iránt, azoknak abban az évben nincs különösebb könnyítés vagy változás, olyan lesz az évük, mintha nem is lenne színházak éve.

Ehhez hasonló a helyzet, a 2023-as, spirituális évvel is, a Felsőbb Én tekintetében. Azok akik nem foglalkoznak a spiritualitással, valószínűleg “észre sem veszik“, hogy a Felsőbb Én éve van. Bár, sokkal több olyan helyzetbe kerülhetnek ami a figyelmüket a spiritualitás felé fordíthatja. Azok viszont, akik belső hajlandósággal rendelkeznek, vagy már éppen érdeklődnek a spiritualitás iránt, könyebbé válik az erre az útra való lépésük. De leginkább azok számíthatnak jelentős segítő és előrevívő hatásokra, akik már a spiritualitás útján járnak, akik emelni szeretnék a spirituális szintjüket és akik szorosabbra, egyértelműbbre, jobban érthetőre szeretnék emelni a Felsőbb Énnel való spirituális kapcsolatukat.

Mihez kezdjünk vele?

Sokan legfőképpen arra kíváncsiak, hogy mindez mire jó? Mihez kezdjünk vele, hogy a Felsőbb Én éve van? Miben nyilvánulhat ez meg számunkra?

Az egyik jó hírem az, hogy ha nem teszel semmit, akkor is működik! Így elsősorban egy lehetőség! (Mint pl. a színházak évében, az olcsóbb színházjegy.) Ha akarsz, élhetsz vele, ha nem akarsz, nem kell foglalkoznod vele. Ez magán a tényen, hogy milyen spirituális hatások vannak, semmit nem változtat.

A másik jó hírem az, hogy a spirituális hatásokat kapjuk, és így nem kerül különösebb fáradtságunkba, semmit nem kell tenni, hogy megkapjuk, csupán elegendő ha nem utasítod el. Ezt úgy is szokták fogalmazni, hogy:

Elegendő ha befogadó vagy!

A befogadóképességed mértékében, meg fognak találni a hatások. Rábukkanhatsz új spirituális lehetőségekre, a témával kapcsolatos írásokra, videókra, előadásokra, csoportokra. Úgy érezheted, mintha egy láthatalan kéz, a Felsőbb Éned keze, vezetne az utadon. Ráébredhetsz olyan összefüggésekre, megérthetsz olyan spirituális tanításokat amiket eddig meg nem értéssel félretettél. Kisebb-nagyobb megvilágosodás élményekben lehet részed. Mindez a Felsőbb Éned segítő sugalatai és inspirációi segítségével, amelyeket lehet konkrétan nem érzékelsz (mivel 7-es csakrás információáramlások), de a hatásukat észreveheted.

Legjobban azonban azok profitálhatnak a 2023-as év spirituális hatásaiból, akik nem csak passzivan befogadóak, de aktívan és tudatosan elébe mennek az eseményeknek.

Mit kell tennem?

Kelleni, semmit nem kell, de sokat tehetsz!

A Felsőbb Éned spirituális szempontból olyan, mint fizikai szempontból az
Édesapád vagy Édesanyád!

Vajon mit tehetünk az Édesapánkkért, Édesanyánkért és saját magunkért, ha fizikailag távol élnek tőlünk?

Elsősorban a jó kapcsolattartás, a szeretet és segítségnyújtás az ami javíthatja a helyzetet. A Felsőbb Énnel kapcsolatban is ezek lehetnek a fő szempontok. Érdemes keresni a lehetőségeket, hogy segítsük a Felsőbb Énünket a saját lehetőségeink mértékében. Keresni vele a spirituális kapcsolatot, szeretettel gondolni rá és a feladatra, amivel utunkra bocsájtott a leszületésünk előtt és igyekezni méltónak lenni a bizalmára amivel megtisztelt, amikor ránk bízta a jelen földi életünk karmikus felatát.

A Felsőbb Énről a Felsőbb Én – Reinkarnáció című posztban is olvashatsz néhány gondolatot!

vonal