Karmikus idők

Amikor 2012-ben elindult a nagy spirituális átrendeződés, én is a háttérbe húzódtam. Az információs csatornák nagy része beszűkült, a feladatok minimalizálódtak. Mikor útmutatást kértem a Szellemi Vezetőktől, csak türelemre intés volt a válasz. A 2010-es évekre a Felsőbb Erők általi karmikus újrarendeződés és a Belső Erők előtérbe kerülése lett a jellemző.

Az idő halad és 2020 az első Új Év, amikor újra megnyílnak az égi csatornák, és a 4-es szám, valamint a Négy Elem jegyében új lehetőségek adódnak a kívülről jövő energiák, tanítások, segítők általi útmutatások révén. Én is új, illetve megújított spirituális feladatokat kaptam, melyet első körben, -a mai kor technikai fejlődési szintjének megfelelően- egy megújított AsztrálFény® weboldallal kezdek el.

A régi AsztrálFény® weboldal is megmarad, sőt még fejlesztést is kap itt-ott, de az új információk és tanítások már csak ide, az új AsztrálFény® oldalra kerülnek fel.

AsztrálFény® (régi)AsztrálFény® (új)

Patics 3

Budavári László

a spirituális témák szakértője

Élek és jól vagyok!
Legutóbb 2 nappal ezelőtt (2024-04-18) jártam itt.

Remélem, hogy sok hasznos információval tudom segíteni a spirituális fejlődésedet és az ismereteid gyarapodását!

Tarts velem!

Adok útjelzőket, de az utat magadnak kell megtalálnod. Mutatok lehetőségeket, de a lehetőségekkel magadnak kell élned. Adok válaszokat, de a kérdéseket magadnak kell feltenned. Teszek gyümölcsöket a tálba, de magadnak kell megízlelned őket.

Jelentkezz, üzenj, kérdezz azért, hogy érthetőbb legyen!

Én elindultam!

Már régóta várlak! Ahogyan énrám is sokat vártak. De eljött az idő, amikor elindultak és szóltak: “Jössz, vagy maradsz?

Most én is indulok. “Jössz, vagy maradsz?” Nyugalom… Nem sietek, de már meg nem állok. Messze a cél, rövid az idő. A “jajj, de jó a pocsolyában dagonyázni” ideje véget ért.

Persze nem csak én vagyok az egyetlen akire érdemes figyelned. Sőt, lehet legjobban akkor jársz, ha senkire sem hallgatsz. A döntés a Te kezedben, izé.. a fejedben van!

Jelen, földi életem…

 

Minden 1959-ben kezdődött, amikor megszülettem. Pontosabban már jóval előtte, de most ebben nem mennék bele… Hamar észrevettem a fiúk és a lányok közötti különbségeket és már az óvodában a figyelmem középpontjába kerültek a lányok… de ez is egy másik történet…

JÓGA: A tényleges spirituális utam, 1976-ban kezdődött egy “véletlennel” -amiből rengeteg adódott a további években- megláttam Dely Károly, Hatha jóga hírdetését. Mivel vonzódtam a misztikus, keletről beáramló ismeretek után, elkezdtem gyakorolni a hatha jógát a Napsugár Spartacus Sport Egyesületben. A mi jógaklubbunk volt az, ahová eljöttek a Krisna tudatú hívők az első magyarországi látogatásuk alkalmával. A tanításaik tiltottak voltak az akkori politikai helyzetben, és bár a spiritualitásuk szele a lelkemben megéríntett, tudatossá még nem tudott válni. A jóga gyakorlásaimmal párhuzamosan a japán harcművészet, a Shotokan karate is a mindennapjaim részévé vált. Az ezekből kapott élet filozófia azóta is elkisér. Az itt szerzett ismeretek és az eltelt 20 év gyakorlásának tapasztalatai, valamint a közben megszerzett tudományos-természettudományos és ezoterikus ismereteim alapján, 1996-ra kialakítottam egy jógaszintézist AsztrálFény® Jóga néven, az Etka, Hatha, Tantra és a Rádzsa jóga elemeinek integrálása által, követve Dely Károly “dinamizált hatha jóga” stilusvonalát. Ezt a filozófiát és gyakorlatot 1996 óta alkalmazom, fejlesztem és megismertetem az iránta érdeklődőkkel.

AGYKONTROLL: A megtapasztalt, misztikus élmények (gyakran kitaláltam előre mások gondolatát, megéreztem előre a jövő eseményeit, belső hangok és valami furcsa és ismeretlen késztetés), barátaim és segítőim további lépésekre ösztönöztek. Ismereteim bővítése érdekében, 1993-ban elvégeztem az Agykontroll alaptanfolyamot, majd 3 év mulva az Agykontroll Extra kibővített tanfolyamot, Dr. Domján László vezetésével, mely elmetechnikákat azóta is gyakorlom és fejlesztem.

MANTRA: Jelen életem egyik legjobb döntése volt, hogy jelenkeztem a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemre, ami hatalmas áttörést hozott a spirituális életemben és megállíthatatlanul elindított további utamon. A 3 éves tanulmányaimat 1996-ban fejeztem be kitűnő eredménnyel. Itt előadói feladatokat látok el, 2001. szeptember óta.

MAHIKARI: A jelen életem második legjobb döntésének bizonyult, hogy jelentkeztem, majd Mahikari beavatást kaptam 1995-ben. Az itt kapott megtisztelő feladatnak megfelelően, jelenleg is végzem az Isteni Fény adását és fogadását.

SZELLEMTUDOMÁNY: Érdeklődésemnek és képességeimnek megfelelően specializálódtam a test, lélek, szellem egészség- és harmónia-megőrző technikái felé. Fejlesztem és gyakorlom az ember nem fizikai összetevőinek diagnosztikáját és korrekcióját, valamint kutatom az ember életének spirituális okait, céljait és eredményeit. Kutatatásaim, meditációim, valamint Szellemi Kinyilatkoztatások által, 10 év alatt kidolgoztam, AsztrálFény® Szellemtudomány néven, egy átfogó, Világ és Ember Teremtéséről, spirituális fejlődésről valamint a Szellemi Rend felépítéséről szóló rendszert, melyet jelenleg is pontosítok és megismertetek az iránta érdeklődőkkel.

Spirituális érdeklődési és tevékenységi köreim: Szellemtani tanítások, karma, reinkarnáció, személyiség elemzés, Kronobiológiai pszichogenetika, Tarot, Mahikari, parapszichológia, extrapszichológia, mágikus módszerek, Agykontroll, léleklátás, auradiagnosztika, meditációk, bioenergetika, csakrakorrekciók, jóga, tanácsadás, értelmezés segítés, oktatás.