Az asztrálfűrész és az OD köpeny kiváló spirituális alapvédelmek.

Alapesetben, mindkettő yin-yin tipusú védelmi ezköz, elmetechnikával készül asztrális energiák és struktúrák felhasználásával. Céljuk az ember (vagy bármilyen más tárgy, élőlény, objektum) fizikai testének, energetikai testének, asztrális testének, lelkének, fizikai és érzelmi összetevőinek a védelme nemkívánatos hatások ellen.

A spirituális védelemről, az előző írásomban olvashatsz általánosságban.

Vágjunk is bele, mindenféle egyéb magyarázat nélkül, és készítsünk egy asztrálfűrészt és egy OD köpenyt. Nyugodtan elkészítheted, ártani nem árt, viszont használ. Elkészítése után elkezd védeni és a védelmet folyamatosan fentartja 14 napon keresztül. Ha úgy gondolod, bármikor leveheted, megsemmisítheted, ennek a menetét is leírom. De akár hagyhatod is magadon, 14 nap után magától is lefoszlik és hatását vesztve megsemmisül. Sok kiegészítő információt is írok még róla, ide erre az oldalra.

Fontos kiemelnem, főként most a koronavírus járvány idején, hogy
a spirituális védelem semmilyen más védelmet nem helyettesít, de megerösítheti azok hatását,
segíthet a fertőzés vagy bármely más, nemkívánatos hatás elkerülésében!

 • Most egy asztrálfűrész nevű spirituális védelmet készítek Önmagam számára, ami megvédi a fizikai és az étertestemet, minden számomra szükségtelen és káros hatástól.
 • Elképzelek tölem balra egy nagy, vízszintes, forgó hengert. Olyant mint egy hordó. Ahogy balra nézek, átlátok rajta. A henger akkora, hogy könnyedén beleférek és ahogy balra fordulva nézem, a henger az óramutató járásának megfelelő irányban forog. Miközben forog a henger, lassan közeledik felém, majd tovább haladva körülvesz és én a forgó henger közepében vagyok. Előttem, fentről lefelé forog a henger.
asztralfuresz egy
asztralfuresz ketto
 • Ezután elképzelek a fejem felett egy nagy, függőleges, forgó hengert. Olyat mint egy függőleges cső. Ahogy felfelé nézek, átlátok rajta. A henger akkora, hogy könnyedén beleférek és ahogy felfelé nézek, a henger az óramutató járásának megfelelő irányban forog. Miközben forog a henger, lassan közeledik lefelé, majd tovább haladva behatol a vízszintes hengerbe és továbbhaladva egy hengerkeresztet alkot vele, aminek a közepén én vagyok. Előttem, jobbról balra forog a henger.
 • Harmadik lépésben, elképzelem, hogy a két henger egymásba olvadva, átalakul gömb formájúra. Én pedig a gömb közepében vagyok. A gömb megőrzi az eddigi forgásirányokat egyszerre forog előttem fentről lefelé és jobbról balra. Kis ideig vizualizálom a forgást, látom amint erősödik, stabilizálódik. A gömb anyaga erős, szinte áthatolhatatlan, színe ezüstösen csillogó. Belülről kézzel segítem, követem a forgását, megtapogatom sima, kellemes érintésű, biztonságot adó felületét.
 • Készen is van az energetikai struktúra, már csak programot kell adnom neki. Kimondom hangosan:

Ez az asztrálfűrész megvédi a fizikai testemet és az étertestemet
minden számomra szükségtelen és káros külső hatástól.
Rajta áthatolni csak én vagyok képes és a számomra szükséges és segítő erők.

 • Végül egy csettintéssel vagy egy tapssal befejezem az asztrálfűrész elkészítését.
OD köpeny készítés
 • Most egy OD köpeny nevű spirituális védelmet készítek Önmagam számára, ami megvédi az asztrál testemet és a lelkemet, minden számomra szükségtelen és káros hatástól.
 • Gondolatban, felnyúlok a koronacsakrámhoz (fejtető) és kihúzok belőle egy lila színben pulzáló fluidszálat (fényszálat). Ezzel a szállal elkezdem a lábujjamnál egy, a teljes testemet beborító overál szövését. Mint ahogyan a pók a hálójával, úgy haladok és szövöm egyre feljebb a hálószerű, lila színben pulzáló, pillekönnyű de mégis szétszakíthatatlanul erős, az egész testemet beborító ruhámat. A szövéssel képzeletben haladok egyre feljebb, a térdeim, combjaim, csípőm, alsótestem, felsőtestem köré szövöm. Haladok tovább a karjaim, kezeim, vállaim, nyakam és fejem is beborítom a szövéssel.
od kopeny egy
 • Mikor készen vagyok, a koronacsakrámnál elszakítom a fliud szálat, a végét elcsomózom a szívcsakrámnál és egy ötágú csillag formájú pecséttel lepecsételem. Ezzel készen is van az energetikai struktúra, már csak programot kell adnom neki. Kimondom hangosan:

Ez az OD köpeny megvédi az asztrál testemet és a lelkemet
minden számomra szükségtelen és káros külső hatástól.
Rajta áthatolni csak én vagyok képes és a számomra szükséges és segítő erők.

 • Végül egy csettintéssel vagy egy tapssal befejezem az OD köpeny elkészítését.
Készen van az asztrálfűrész és az OD köpeny

Ha készen van, ha rajtad van az asztrálfűrész és az OD köpeny, nincs vele más tennivalód. Az elkészülését követő 14 napon keresztül működik és kifejti a védelmi hatását. Mivel asztrális energiákból készült és az asztrális energiák 14 napig örzik meg a struktúrájukat, újabb energia hozzáadása nélkül, így 14 nap után destrukturálódik, a beleírt program szertefoszlik és az energiái eloszlanak az asztrálsíkon. Olyan ez mintha kifaragsz jégből egy formát és beledobod a vízbe. Idővel a jég elolvad, elveszíti a formát amit kifaragtál és anyaga beleolvad a vízbe, amibe beledobtad. Az asztrálfűrész és OD köpeny esetében ez az idő 14 nap. Lehet ezt az időt növelni és csökkenteni is, nekünk azonban most elegendő az, hogy bármikor megtudjuk szüntetni és ha szándékunkban áll, bármikor újat készíthetünk.

Az elkészült védelem azt teszi, a körülményeknek megfelelő, lehetséges mértékben, amit beleprogramoztál. Védi a fizikai testedet, védi az étertestedet, védi az asztrál testedet és védi a lelkedet minden, számodra szükségtelen és káros hatástól. Azt, hogy mi számodra a káros hatás azt a saját intellektusod, gondolataid, életfelfogásod (mentáltested) dönti el és csak a magasabb szellemi erők (Szellemi Vezetőd és felettesei) bírálhatják felül. Nem véd a számodra szükséges és segítő erőktől, vagyis ezeknek az erőknek nem áll útjában. Azt, hogy mi számodra a szükséges és segítő azt a saját intellektusod, gondolataid, életfelfogásod (mentáltested) dönti el és csak a magasabb szellemi erők (Szellemi Vezetőd és felettesei) bírálhatják felül.

Hogyan vegyem le a védelmet?

Ha úgy döntesz, hogy szeretnéd levenni, megszüntetni az asztrálfűrész és OD köpeny védelmeket, bármikor leveheted magadról.

 

 • Most leveszem magamról az OD köpeny és asztrálfűrész nevű spirituális védelmeimet.
 • Gondolatban egy ollóval felhasítom a mellkasom, hasam előtt, szétvágom a rajtam lévő OD köpenyt annyira, hogy kibujhassak belőle. Mint egy ruhát leveszem magamról és ledobom a lábam elé az asztrálfűrész belsejébe.
 • Gondolatban belülről megkoppintom az asztrálfűrész gömbjét, hogy kettérepedjen mint egy dió. Majd a kétfelé nyíló asztrálfűrészből kilépek.
 • Ezzel levettem a védelmeimet, hangosan kimondva megerősítem:

Levettem magamról az asztrálfűrész és OD köpeny védelmeket.
Köszönöm a lehetőségeket és a védelmeket.
Kérem az Univerzumot, vegye vissza és hasznosítsa a keletkezett spirituális hulladékot.

Ki alkotta meg először?

Az asztrálfűrész és az OD köpeny spirituális védelmi technikák, Wictor Charon nevéhez köthetők. Ő írt róluk először az Atlantiszi mágia című könyvében.

A mágia az ősi hagyományok szerinti erőt jelenti. A képzelet önmagát megvalósító varázserejét. S, hogy ez mennyire reális, ma is bizonyítják korunk orvostudományának legkiválóbb kutatói és gyakorlói, akik felismerték, hogy az ember romboló képzeletével beteggé teheti, vagy bizakodó akaratával, hitével meggyógyíthatja önmagát.” – Wictor Charon

Gyakorlati tanácsok a készítéshez és használathoz
 • Ha először készítesz spirituális vagy más néven, mentális védelmet, amilyen az asztrálfűrész és az OD köpeny is, lehetséges, hogy kissé gyakorlatlannak vagy ügyetlennek érezheted magad a készítésben. Ez természetes dolog, de tudod, gyakorlat teszi a mestert! Ha elkészítetted a védelmet, hagyj kis időt, 3-7 percet, hogy érezd, tapasztald milyen érzés, majd vedd le és kezd előről. Néhány alkalom után már gyorsabban, ügyesebben, rutinosabban fog menni. Kellő gyakorlat után, akár 1-8 másodperc is elegendő az elkészítéséhez, erről bővebben a szakmai résznél írok még.
 • Minden spirituális védelemnél, így az asztrálfűrész és az OD köpeny esetében is, nagyon fontos, hogy vizualizáld, képzeletben lásd azt amit csinálsz. Ha ez nem megy, vagyis nem látod, nem tudod elképzelni, akkor is működik, csak kisebb erővel és komlexitással. Erről is írok még bővebben a szakmai résznél, illetve írok hamarosan gyakorlatokat amikkel a vizualizációs képességedet tudod leellenőrízni és fejleszteni. Keresd az új írások között….
 • Az asztrális struktúrákból készülő mentális védelmeket, így az asztrálfűrészt és az OD köpenyt is lehetséges folyamatosan alkalmazni, ehhez maximum 14 naponta de jobb ha 7 naponta, újat készítesz belőle. Leveszed a régit és újat készítesz, de 14 nap után az is lehet, hogy már nem lesz mit levenned, mert a régi lehullik magától. A legtöbb esetben azonban nem javaslom a folyamatos használatát. Egy kabátot, amit a hideg ellen való védelemül veszel magadra, sem hordasz folyamatosan, csak amikor olyan helyre mész, ahol hideg van. Így a spirituális védelmet se alkalmazd ha nincs konkrétan szükséged rá. Egy folyamatosan alkalmazott védelem elgyengítheti, “ellustíthatja” a természetes, saját immunrendszeredet.
 • Ne légy vakmerő, felelőtlen és ne tesztelgesd feleslegesen a védelmedet, ne hősködj! Hagyd, hogy tegye a dolgát. Vedd magadra, majd tegyél úgy, mintha nem is létezne. Ne légy olyan mint az a balga aki felvett egy golyóálló mellényt és kiállt a gengszterek elé, hogy “Ide lőjetek! Ugyse tudtok lelőni, be-be!”, majd egyszerűen fejbelőtték a szerencsétlent.
Önmagunk védelmére történő alkalmazási lehetőségek

Az rendben, hogy tudok készíteni asztrálfűrészt és OD köpenyt, meg fel tudom venni, meg le tudom venni ha akarom, de mikor és miért van értelme mindennek? Milyen esetekben és mitől védhet meg a spirituális védelem? A spirituális, vagy másnéven mentális védelmeket bármikor és szinte bármi ellen alkalmazhatod, természetesen különböző hatékonysággal. Az asztrálfűrész és OD köpeny speciális védelmek. Alapesetben az alkalmazási területei:

 

 • Asztrálfűrész: az asztrálfűrész alapvető feladata a fizikai test és az étertest védelme. Olyan nemkívánatos hatásoktól véd, amik a fizikai testünket és / vagy az étertestünket érhetik. Ilyenek elsősorban a sérülések amik eredhetnek balesetből, véletlen, vagy szándékos behatásból. Például a betegségek, fertőzések, mérgezések vagy akár a helytelen táplálkozásból eredő nemkívánatos testi és energetikai hatások. Egyszerűen megfogalmazva a fizikai testünk a látható, tapintható testünk, az étertestünk pedig a fizikai testünkben zajló működések folyamata. Az előzőekből adódóan az asztrálfűrészt azokban az esetekben érdemes alkalmaznunk védelmi célból, ha szeretnénk elkerülni a testi sérülésekkel járó baleseteket, bántásokat, támadásokat, betegségeket, fertőzéseket, mérgezéseket, melyek származhatnak tárgyaktól, növényektől, állatoktól vagy akár emberektől.

  Így asztrálfűrészt készíthetünk ha utazunk, hogy elkerüljük az utazás közbeni baleseteket, vagy akár a nyaralásunk vagy edzésünk idejére, de hatásos lehet egy hegymászáskor, járvány idején, műtétek alatt, vagy szüléskor, foghúzáskor, stb.

 • OD köpeny: az OD köpeny alapvető feladata az asztráltestünk és a lelkünk védelme. Olyan nemkívánatos hatásoktól véd, amik az asztrál testünket és / vagy a lelkünket érhetik. Ilyenek elsősorban az érzelmi hatások amik lelki sérüléseket okozhatnak. Például csalódások, sikertelenségek, elkeseredés, kilátástalanság, harag, bosszú amik eredhetnek saját magunkból vagy mások hatása által. Egyszerűen megfogalmazva az étertestünk a pillanatnyi érzelmeink tárháza, a lelkünk pedig a tartós érzelmi tulajdonságaink és tapasztalataink örzője. Az előzőekből adódóan az OD köpenyt azokban az esetekben érdemes alkalmaznunk védelmi célból, ha szeretnénk elkerülni az érzelmi és lelki sérülésekkel járó helyzeteket, bántásokat, támadásokat, betegségek következményeit, melyek származhatnak tárgyaktól, növényektől, állatoktól vagy akár emberektől. Így OD köpenyt készíthetünk ha utazunk, hogy elkerüljük az utazás közbeni csalódásokat és negatív élményeket, vagy akár a nyaralásunk vagy edzésünk idejére, hogy esetleges kudarcunkat, csalódásunkat lelki és érzelmi sérülések nélkül éljük meg. Hatásos lehet párkapcsolati, munkahelyi, baráti kapcsolatokban is.
Önmagunk védelmén kívüli alkalmazási lehetőségek

Most egy érdekes és izgalmas rész következik. Ugyanis az asztrálfűrész és OD köpeny védelmeket nem csak Önmagunkon alkalmazhatjuk védelmi célokra, hanem -bizonyos megkötésekkel- bármin és bárkin. Tárgyakon, növényeken, állatokon vagy akár más embereken. Védhetjük vele pl. a számítógépünket vírus ellen, a házunkat betörés ellen, az autónkat lopás ellen, kertünket jégverés vagy akár a kutyánkat mérgezés ellen. Védhetjük a gyermekünket az iskolában randalirozó iskolatársak ellen, barátnőnket szerelmi csalódás elen, édesanyánkat betegség ellen, stb.

A spirituális védelmeknek ilyen – önmagunkon kívüli- célokra való felhasználásának vannak feltételei, korlátai és előnyei is.

 

 • Engedélykérések: Amikor szándékosan és tudatosan beleavatkozunk egy spirituális energetikai rendszerbe, akkor rendelkeznünk kell az adott rendszer “tulajdonosának” az engedélyével a beavatkozásra. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha nem önmagunkra hanem valaki másra készítünk spirituális védelmet, pl. Asztrálfűrészt vagy OD köpenyt, akkor szükséges, hogy akire ezt a védelmet készítjük, megengedje a tevékenységünket. A legjobb ha kifejezetten kéri, hogy készítsünk neki spirituális védelmet. Tehát nem úgy van, hogy ötletszerűen akinél szükségét érezzük, hogy kellene neki védelem, annak készítünk és kész. Előtte “illik” megkérdezni tőle, hogy szeretné-e ha készítenénk neki ilyen védelmet és ha igen, akkor készítjük csak el, lehetőség szerint elmondva azt is, hogy mikor és milyen spirituális beavatkozással készül és mi várhatő hatásként az elkészítés után.
  Ha az akire a védelmet készítjük kiskorú, vagy beteg, önmagáról felelős véleményt alkotni nem tudó, akkor a szülőtől, képviselőtől, az érte fellelős személytől kell engedélyt kérnünk-kapnunk. Ha pedig nem emberről van szó, hanem állatról, növényről, tárgyról vagy valamely egyéb dologról akkor annak a tulajdonosától kell engedélyt kérnünk.

  Erre azért is van szükség, mert a védelem szükségszerűségét a védelem működése közben is, egy a védendő objektumért fellelő intellektusnak kell meghatározni.

 • Védelmi mód: Az Asztrálfűrész a védendő objektum fizikai és étertestét védi, az OD-köpeny pedig az asztráltestét és a lelkét. Így minden esetben csak azt a védelmet alkalmazzuk, amelyikre az adott esetben szükség van és amelyik elkészítésének értelme van.
  Fizikai és éterteste minden fizikai objektumnak van, így az Asztrálfűrészt minden fizikai objektum esetében lehetséges és értelmes elkészíteni. Asztrálteste csak az embernek és az állatoknak, lelkük pedig csak az embereknek van, így az OD-köpenyt (megfelelő programszövegezéssel) csak az embereknél és az állatoknál van értelme készíteni. A készítéséhez szükséges fluid szálat pedig annak az embernek a koronacsakrájából vesszük, aki az engedélyt megadta a védelem elkészítéséhez.
  • Programszövegezés: A védelmek elkészítése utáni programszöveget az aktuális védelemnek megfelelően kell átfogalmazni. Néhány példa:

   Kovács Béla cseresznyefáját szeretném megvédeni, Béla áltak rossznak ítélt hatásoktól, kukacok, tolvajok, villámcsapás, stb..: “Ez az asztrálfűrész megvédi Kovács Béla cseresznyefájának fizikai és étertestét minden, Kovács Béla szerint szükségtelen és káros külső hatástól. Rajta áthatolni csak Kovács Béla képes és a számára szükséges és segítő erők.

   Kovács Béla, Kovács István nevű gyermekét szeretném megvédeni, Béla áltak rossznak ítélt hatásoktól, betegségek, balesetek, roszindulatú osztálytársak, stb..: “Ez az asztrálfűrész megvédi Kovács István fizikai és étertestét minden, Kovács Béla szerint szükségtelen és káros külső hatástól. Rajta áthatolni csak Kovács István képes és a számára szükséges és segítő erők.

   • Érdekességek a mindennapi gyakorlatból

    Az alapesetet, hogy miképpen kell elkészíteni az asztrálfűrész és az OD köpeny védelmeket, leírtam. Ennyi alapban elegendő is. Azonban a gyakorlatban tudatosan vagy intuitíven kiegészíthetjük az adott célnak megfelelően egyéb vizualizációs vagy esetleg verbális elemekkel. Velem gyakran, sőt szinte minden esetben előfordul, hogy miközben felveszem a védelmeket, intuitíven kiegészítések jelennek meg, sok esetben megdöbbentően pontosak és az adott szituációhoz megfelelőek. Ha tudjuk, hogy milyen aktuális, speciális célhoz készítjük, akkor akár tudatosan is elláthatjuk kiegészítésekkel vizuálisan vagy verbálisan. Azonban fontos, hogy: Ne erőltesd! Alapban is nagyon jó a védelem, felesleges csak azért kiegészíteni, hogy öncélúan kiegészítés legyen rajta. A kiegészítések alkalmazása, főként intuitív formában, inkább a gyakorlottb, spirituálisb beállítottságú, extraszensz képességű emberekre jellemző. A továbbiakban leírok néhány érdekes, tanulságos esetet:

     

    • Még a saját tanulmányaim kezdetén történt, amikor ismerkedtem a Mantra Iskolában kapott tanítások alapján a spirituális védelmekkel. Néhány alkalmazása után az asztrálfűrésznek, egyik elkészítésekor a szokásos ezüstös-szűrke szinről, arany színre változott a gömb. Meghökkentem és örültem neki, bár nem tudtam mit jelent ez a színváltozás.
     Megkérdeztem: “Miért arany színű?” – A válasz: “Azért mert olyan közösségbe mész ahol szükséged lesz plusz, magasabb intellektuális szintű védelemre amit egy felsőbb Entitás biztosít a számodra és az arany az Ő jelenlétének a színe.”
    • Egy későbbi alkalommal, és azután is hosszú éveken keresztül, kék színű lett az asztrálfűrész gömbje. Kérdésemre a válasz a következő volt: “Mert megérdemled! A kék szín a magasabb tudásod, képességed és segítőkészséged elismerésének a színe!”
    • Már az első alkalmakkor is javaslom, gondolatban tapogasd meg belűlről a gömböt, hogy érezd stabilitását. Elképzelheted, hogy kívülről hatalmas sziklát dobnak rá, ami széttörik, szétporlad az asztrálfűrésszel való találkozáskor. Nyíllal, puskával, ágyúval vagy akár rakétával lőnek rá, ami felrobban a találkozáskor, hogy tapasztald milyen áthatolhatatlan.
     Egyik ilyen tesztelés alkalmával a rálőtt nyíl hegyei áthatoltak az asztrálfűrész burkolatán, ezzel be is szorultak a gömb szorításába. Így érzékeltem, hogy erősebb védelemre van szükségem. Mielőtt kigondolhattam volna a megoldást, intuitíve meg is történt, az asztrálfűrész gömbje megkettőződött, duplafalú lett és a két gömb egymással ellentétes irányokban kezdett el forogni. Ezáltal elvágta, elmetszette, ledarálta az esetlegesen a külső gömbön áthatoló nyílvesszőket.
     Egy másik alkalommal, és ezt gyakran alkalmazom azóta is, a gömb külső felületére erősített, kiálló kardpengéket vizualizálok, amik a gömbbel együtt forognak és elmetszenek, szétvágnak, feldarabolnak minden a gömb közelébe kerülő, természetesen az asztrálfűrész feladatának megfelelő “dolgot”, vagyis azt ami “számomra szükségtelen és káros”.
    • A kiegészítések nem mindig szükségesek, sőt van amikor kifejezetten feleslegesek, károsak. Tavaly, 2019-ben mentem a Mantra Iskola egyik kezdő évfolyamába előadást tartani. Általában ilyenkor az odavezető autóút alatt veszem fel a szükséges spirituális védelmeket. Ez alkalommal is készítettem és vizualizáltam az asztrálfűrészt, az előbb említett kardokkal együtt, de a kardok lehullottak a gömb felületéről. A magyarázat azonnal jött a feltett “miért” kérdésemre: “Ez a társaság ahová most mész, egy fokozottan spirituális, befogadó, jóindulatú és szeretetteljes csapat. Felesleges ez alkalommal a fokozott védelem, sőt ijesztő és felesleges bizalmatlanságot szülő lenne számukra.” Az elkövetkező két nap maximálisan igazolta ezt, sőt…! De erről majd egy másik alkalommal írok bővebben…
    • Budapesten a Havanna lakótelep kevésbé jóhírű részén laktam a 8. emeleten. A Wartburg személyautómmal az ablakunk alatti parkolóban parkoltam rendszeresen. Nagyon boszantott, hogy a fiatalok rendszeresen a motorházra ülve beszélgetnek, dinnyéznek és otthagyják a dinnyézés nyomait a karosszérián. Amikor megtanultam az asztrálfűrész spirituális védelem készítését és azt, hogy ezzel például az autónkat is levédhetjük, gondoltam kipróbálom.
     Asztrálfűrész védelmet készítettem és tettem a Wartburg autómra. Majd kíváncsian vártam a fiatalok délutáni szokásos gyülekezését, várva, hogy mi fog történni? Nos, jöttek is szokás szerint de nem az én piros Wartburgomra ültek a szokásos dinnye, szotyi, cigi partyjukra, hanem egy másik autóra. A védelem kiválóan működött.
    • A társasházunk előtti kertrész gondozását elvállaltam az Önkormányzatnál. Sövényt telepítettem, virágokat ültettem. Kissé aggódtam a virágok sorsa miatt, lévén ez a hely a Bp. XIX. kerületében nem kifejezetten jó környék, vannak akik hajlamosak tönkretenni más munkáját vagy eltulajdonítani az értékeiket. Aggodalmam nem volt alaptalan. Az elpalántázott több mint 100 árvácskából, másnapra máris hiányzott 5 tő. Csak a helyén maradt földgödör jelezte, oda is volt ültetve palánta. Ekkor döntöttem úgy, hogy kipróbálom a kert és a virágok védelme érdekében az asztrálfűrész alkalmazását.
     Megdöbbentem amikor másnap a hiányzó 5 tőből kettő visszakerült a helyére. Igaz nem beültetve, csak odadobva. Újabbak nem tüntek el. Ráadásul a szemben lévő ház roma származású tulajdonosa, aki sok időt töltött a taraszán üldögélve, átszólt nekem: “Nagyon szépek a virágai, szomszéd! Szóltam is a kölköknek, hozzá ne nyúljanak!”
    Asztrálfűrész és koronavírus

    Az előző bekezdésben az asztrálfűrész néhány érdekes kiegészítéséről írtam. Ezt az új bekezdést új címmel emeltem ki, egyrészt mert a jelen helyzetben (2020. március), a koronavírus fontossága ezt indokolttá teszi, másrészt azért mert új és érdekes kiegészítők jelentek meg amikor kifejezetten a koronavírus ellen készítettem a védelmet.

    A koronavírus járvány és általában a járvány vagy hasonló tartósan fentálló nemkívánatos hatás ellen ajánlott a folyamatosan alkalmazott spirituális védelem. Legalábbis azon idő alatt folyamatosan, amikor kivagyunk téve fertőzés veszélynek, ez pedig jelen esetben a szigorú karantén 14. napjáig érvényes. Apropó: Több mint érdekes, hogy az asztrálfűrész is 14 napig hatásos és a karantén is 14 napig szükséges…
    Így ez esetben javaslom a védelmek folyamatos alkalmazását, heti megújítását, csere formájában, ügyelve a cserék közötti “fertőtlenítésre”, mint ahogyan ez pl. gumikesztyű cserénél is javasolt.

    Ahogyan a járvány idején fontos a fertőtlenítés, kézmosás, védekezés, úgy a spirituális védelem is ehhez igazodik, bár erre előre nem is gondoltam.

    Külföldi útról hazaérve csöppentem bele a járvány fokozatosan erösödő szakaszába. Néhány nap után, az utazás idejére készített asztrálfűrészt és OD köpenyt gondoltam lecserélni, megújítani a járványhelyzetnek megfelelő újabb védelmekre. A szokásos módon készítettem el az új asztrálfűrészt, kiegészítve a kifelé álló kardokkal. A meglepetés ekkor ért!
    A kifelé álló kardok megfordultak és befelé állva elkezdték feldarabolni, kimetszeni a bennem lévő nemkívánatos sejteket, lerakódásokat. Közben fertőtlenítő folyadék permeteződött be az asztrálfűrész gömbjébe, ami átmosott, fertőtlenített és leöblítette a kardok által kimetszett, nemkívánatos részeket, amik alul kifolytak az asztrálfűrészből. Ez után a kardok és a belső fertőtlenítés megszünt, viszont az asztrálfűrész gömbjén kívül folyamatosan, friss fertőtlenítő folyadék csordogált és fedte be a gömb külső felszínét, ami meg is maradt ezután is.

    vonal