Ikerláng

Az ikerláng, ikerlélek, lélektárs, lélekpár fogalmakkal kicsit bajban vagyok. No nem azért, mintha nem lenne egyértelmű a definíciójuk, hanem azért mert ezekről a fogalmakról rengeteg kifejtés és magyarázat található a Neten, melyek legtöbbje romantikától csöpögős, érzelemmézgás és hatásvadász magazincikk, amik tartalmának a valósághoz alig van köze. Bár az érdeklődők nagy többsége erre bukik. Így, ha most az ikerlángokról írok, akor kicsit “ünneprontónak” kell lennem. Mert ugyan nagyon fontos és az ember életében jelentős az ikerlángjával való kapcsolat, de közel sem annyira romantikus és érzelemboldog mint ahogyan azt sokan jellemzik. Maga az “ikerláng” szó is egy túlfantáziált változata az eredeti “Duáltárs” fogalomnak.

A szelletudományban két féle spirituális emberkapcsolat van. Duáltárs és Duálpár. Az összes többi, ikerláng, ikerlélek, lélektárs, lélekpár, ikerszellem és társai az eredeti kettő szóváltozatai. Vagyis két ember társ vagy pár lehet. A társra definiálják sokan az iker szót. Az ikerláng valójában Dultárs.

Maradva a címbeli megnevezésnél, egyszerűen és röviden fogalmazva:

Az ikerláng két olyan embert jelez, akik a földi inkarnációjukban, ugyanannak az Emberszellemnek a leszületései.

Ebből természetesen sok minden következik, mire értelmet nyer a földi életünkben. Ezt fejtegetem hamarosan a folytatásban…

Ikerláng 1

Ha szeretnéd, egy új fogalom magyarázatát itt látni, kérlek írd meg nekem!
klikk ide…